Op 19 november werd er een spinning marathon georganiseerd bij Sportcity in Zeist waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting Vrienden van Hospice Heuvelrug.

Zorgvrijwilligster Ina Breedveld heeft met veel liefde en zorg een kunstwerk van glas gemaakt van het logo van het hospice.

Na een succesvolle deelname in 2016 stond ook dit jaar een sportief team van hospice Heuvelrug aan de start van de Heuvelrugloop in Maarn. Evenals als vorig jaar was het doel van deze activiteit om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen ten behoeve van het hospice*.

Wethouder Sander Jansen van werk, economie, ruimte en sport opent zondag 19 november om 11 uur een spinningmarathon voor het goede doel, namelijk hospice Heuvelrug. SportCity in Zeist organiseert dit sportieve evenement samen met het hospice. Enthousiaste deelnemers zijn van harte welkom om zich in te schrijven, individueel of gezellig met een team van collega’s, vrienden of familieleden.

Wij kijken terug op een succesvolle open dag waarop we ruim 80 bezoekers hebben ontvangen.

Hospice Heuvelrug aan de Arhemse Bovenweg 80 in Zeist biedt kunstenaars uit de regio de mogelijkheid om te exposeren. Op dit moment heeft Hanneke Romeijn tot september een aantal van haar prachtige Lakenvelders op doek in het hospice hangen.

Hospice Heuvelrug is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Benieuwd wat het vrijwilligerswerk inhoudt en wat het je brengt? Lees onderstaand verhaal van twee enthousiaste vrijwilligers van hospice Heuvelrug dat 23 augustus in de Nieuwsbode stond.

Ik masseerde al voeten in het hospice voordat ik een cursus had gevolgd.

Tijdens de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg zal de jaarlijkse Open Dag van het hospice plaatsvinden. Deze middag wordt gelegenheid geboden om een kijkje te nemen in het hospice, van gedachten te wisselen met verpleegkundigen en vrijwilligers, een bezoek te brengen aan de informatiemarkt met diverse stands, een blik te werpen in het domein van de kookvrijwilligers én het optreden van Theatergroep Bint bij te wonen.

Tijdens de Paasdagen werd er ook in hospice Heuvelrug extra aandacht besteed aan de maaltijden.