Medewerkers

Het hospice is onderdeel van Warande. Warande is een middelgrote organisatie. Warande hecht er aan dat alle collega’s een inbreng hebben bij ontwikkelingen. Als werkgever investeert Warande volop in haar medewerkers, door middel van flexibele arbeidsvoorwaarden, bedrijfsfitness en diverse in- en externe opleidingsmogelijkheden. Warande heeft in Zeist een eigen kinderdagverblijf met flexibele haal- en brengtijden. De medewerkers hebben voorrang op de wachtlijsten. Warande is een dynamische zorgorganisatie en er is continu een stroom aan ontwikkelingen en projecten gaande om de zorg aan de cliënten te verbeteren én een prettige werkomgeving te waarborgen voor de medewerkers. Zie voor meer informatie: www.warandeweb.nl/werken-warande/arbeidsvoorwaarden.

 

Voor informatie over werken in hospice Heuvelrug kunt u contact opnemen met:

Wilma Verkerk-Veldhuizen

Teammanager hospice Heuvelrug

Telefoon 030 698 42 89

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vrijwilligers

De zorg in het hospice is in handen van een multidisciplinair team bestaande uit professionele medewerkers en vrijwilligers. Vrijwilligers nemen een belangrijke plek in binnen het hospice. Vrijwilligers ondersteunen de professionals; hun inzet is onontbeerlijk. De werkzaamheden van de vrijwilligers bestaan uit verzorgende activiteiten, het (emotioneel) ondersteunen van de gasten en hun naasten en het verrichten van licht huishoudelijke taken. Ook zijn er vrijwilligers actief als kookvrijwilliger, zij zorgen zes dagen per week voor een warme maaltijd.

 

Vrijwilligers melden zich vaak spontaan aan en worden door de coördinator vrijwilligers uitgenodigd voor een gesprek. Doel van het eerste gesprek is hoofdzakelijk kennis te maken met elkaar. Belangrijk is inzicht te krijgen in de motivatie van de nieuwe vrijwilliger. Waarom wil iemand werken op het hospice en welke verwachting heeft de vrijwilliger ten aanzien van de gasten, het werk en zijn/haar eigen mogelijkheden? De coördinator vertelt over de cultuur en de structuur van werken in hospice Heuvelrug. De zorgvrijwilligers doen diensten van vijf uur: een ochtenddienst van 07.45 tot 13.00 uur, een middagdienst van 12.45-18.00 uur of een avonddienst van 17.45 tot 22.30 uur. Nieuwe vrijwilligers volgen een inwerkprogramma en zijn verplicht deel te nemen aan een introductiecursus. Voor zorgvrijwilligers geldt een verplichting om minimaal één dienst per week te werken en één keer per zes weken een dienst in het weekend. De kookvrijwilligers stellen met elkaar het rooster vast.

 

Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met:

Marry Bootsma

Coördinator vrijwilligers

Telefoon 030 698 42 89

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.