Vandaag zijn de schilders gestart met het opknappen van de gang van het hospice.

Op 31 maart organiseert HESOUND een benefietoptreden 'Hollandse middag' in het Torenlaantheater in Zeist met muziek van eigen boden. Alle artiesten treden belangeloos op. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de Stichting Vrienden van hospice Heuvelrug.

Zaterdag 13 oktober is er van 13.00 tot 16.00 uur een open middag op het hospice Heuvelrug.

Zondag 27 januari heeft het hardloopteam van hospice Heuvelrug deelgenomen aan de Winterrun voor Kika in Utrecht.

Vrijdag 27 juli zijn de kinderen van de heer Deckers op het hospice Heuvelrug tijdens een koffiemoment langsgekomen.

Op 31 maart organiseert HESOUND een benefietoptreden 'Hollandse middag' in het Torenlaantheater in Zeist met muziek van eigen bodem. Alle artiesten treden belangeloos op. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de Stichting Vrienden van Hospice Heuvelrug.

AH Kerckebosch in Zeist stelt in augustus de flessenautomaat beschikbaar voor het hospice.

De spinning marathon van afgelopen zondag 10 november heeft een bedrag opgebracht van
€ 1.368,00.

Een grote groep sportievelingen loopt tijdens de Heuvelrugloop op zaterdag 16 juni voor hospice Heuvelrug in Zeist. De Heuvelrugloop is het jaarlijkse hardloopevenement in Maarn. Hospice Heuvelrug is een kleinschalig gastenhuis, waar liefdevolle en respectvolle zorg wordt geboden aan mensen in de laatste levensfase.

Ook dit jaar wordt er weer een spinning marathon georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het hospice Heuvelrug.

De muzikale middag bij het Beauforthuis brengt bijna € 2.000 op voor hospice Heuvelrug.