Van 8 tot en met 10 juni 2019 vindt de Roparun plaats. De Helden van Zeist rennen tijdens deze Roparun een koppelbed bij elkaar voor het hospice.

Dit jaar was het hospice Heuvelrug als goed doel gekoppeld aan de Hoenderdaal Masters.

Vandaag zijn de schilders gestart met het opknappen van de gang van het hospice.

Wil jij meelopen voor hospice Heuvelrug of ken je iemand die dit zou willen? Schrijf je dan snel in.

Op 31 maart organiseert HESOUND een benefietoptreden 'Hollandse middag' in het Torenlaantheater in Zeist met muziek van eigen boden. Alle artiesten treden belangeloos op. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de Stichting Vrienden van hospice Heuvelrug.

Vrijdagmiddag 29 maart vond op het hospice een bijzonder huiskamerconcert plaats met 2 gastmuzikanten.

Zondag 27 januari heeft het hardloopteam van hospice Heuvelrug deelgenomen aan de Winterrun voor Kika in Utrecht.

Zondag 31 maart organiseerde HESOUND uit Zeist in het Torenlaantheater een geweldige benefietmiddag voor het hospice Heuvelrug.

Op 31 maart organiseert HESOUND een benefietoptreden 'Hollandse middag' in het Torenlaantheater in Zeist met muziek van eigen bodem. Alle artiesten treden belangeloos op. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de Stichting Vrienden van Hospice Heuvelrug.

Vandaag is een start gemaakt met het opknappen van de keuken: het hart van ons hospice.

De spinning marathon van afgelopen zondag 10 november heeft een bedrag opgebracht van
€ 1.368,00.