Herdenkingsbijeenkomst hospice Heuvelrug

Tweemaal per jaar organiseert hospice Heuvelrug een herdenkingsbijeenkomst voor overleden gasten. Naasten worden hier – via de eerste contactpersoon – voor uitgenodigd en iedereen die zich betrokken voelt, is van harte welkom.

De herdenkingsbijeenkomst is een betekenisvolle gelegenheid om stil te staan bij herinneringen. Na afloop van de herdenkingsbijeenkomst is er bij een kopje koffie of thee en wat lekkers, gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten met aanwezige vrijwilligers en verpleegkundigen.

Het programma bestaat uit een korte overdenking, verhalen en gedichten rondom een thema, sfeervol omlijst met muziek en liedjes van het hospicekoor.

Wij lezen de namen één voor één en daarbij worden naasten uitgenodigd een kaarsje aan te steken.

In overleg is er ook ruimte voor eigen inbreng, bijvoorbeeld in de vorm van een gedicht of tekst, iets wat u in de afgelopen periode van verlies en rouw geholpen of geraakt heeft. Of misschien wilt u zelf iets spelen of zingen. U kunt dit op het antwoordformulier aangeven.

De eerstvolgende herdenkingsbijeenkomst is op vrijdag 19 april om 19.30 uur. Via onderstaand formulier kunt u zich voor deze herdenkingsbijeenkomst aanmelden. Graag aanmelden voor maandag 15 april.

Aanmeldformulier herdenkingsbijeenkomst