Zaterdag 15 juni is de Heuvelrugloop in Maarn. Hospice Heuvelrug loopt al een aantal jaar mee met een hardloopteam om samen sponsorgeld op te halen voor het hospice.

Het geld dat door sponsoring wordt opgehaald, gebruiken wij dit jaar voor de vergoeding van de eigen bijdrage voor gasten die dit niet zelf kunnen bekostigen. Dit jaar is voor het hospice een jubileumjaar, 25 jaar hospice Heuvelrug. Hoe mooi zou het zijn om met een hospice team van 25 lopers deel te nemen aan deze mooie bosloop ?!

Schrijf je nu in als loper, jong of oud, beginnend of ervaren!
De afstanden zijn 4,2, 10 of 21 kilometer. Tijdens deze avond krijg je een hospiceshirt te leen. En laat je vooral ook sponsoren zodat we weer een mooi bedrag bij elkaar krijgen voor het hospice. Het rekeningnummer van de Stichting Vrienden hospice Heuvelrug is NL67INGB000733663. De sponsorgelden maak je hierop over onder de vermelding ‘Heuvelrugloop’. Of laat eerst de bedragen naar jezelf overmaken, waarna je zelf het totaalbedrag overmaakt naar de stichting.

Sponsors
Lukt het je niet om sponsors in je familie of vriendenkring te vinden, denk dan aan bedrijven, winkels die in ruil voor creatieve reclame (denk aan facebook, je shirt etc) iets willen bijdragen. Ook met weinig sponsors draag je sowieso bij door je deelname aan onze naamsbekendheid. En wie weet ken je nog andere sportievelingen die mee willen lopen!

Aanmelden
Meedoen met het hospice-team? Geef dit dan door op beide manieren:

  1. Schrijf je in voor de officiële Heuvelrugloop via heuvelrugloop.nl (let op deze link opent in een nieuw tabblad.)
  2. En meld je daarna ook bij ons aan, de teamcaptains, van team hospice Heuvelrug met vermelding van je afstand en je shirtmaat.

We hopen op een sportieve en gezellige loop met een mooie opbrengst!

 

Vragen? Laat het ons weten via de mail!

Marieke Korstanje en Kristel Greup (let op deze links openen in het mailprogramma dat u gebruikt.)