Onze gasten iedere dag weer een heerlijke maaltijd naar keuze dankzij een prachtig nieuw fornuis.

Het was al een tijdje een wens van de kookvrijwilligers: een nieuw fornuis! Het oude fornuis had al een poosje zijn beste tijd gehad.

Er zijn in het afgelopen jaar allerlei activiteiten geweest om geld op halen. Want als vriendenstichting vinden wij een verse maaltijd naar wens voor de gasten erg belangrijk!

Er is keihard gerend onder tropische omstandigheden tijdens de Heuvelrugloop. Tijdens de drie uur durende spinningmarathon zijn de benen van de deelnemers ook flink op de proef gesteld! Maar er is ook ademloos geluisterd naar het muzikale stuk Winterreise van Schubert in het Beauforthuis.

En er waren een aantal sponsoren die direct of indirect hebben bijgedragen aan de komst van het nieuwe fornuis. Wij noemen er een aantal: Rabobank Rijn en Heuvelrug, popkoor Zing je Rot en Firma Palux die het fornuis ook heeft geplaatst.

Een nieuw fornuis om weer iedere dag te zorgen voor een kleine glimlach op het gezicht van onze gasten.

Ondertussen zijn de eerste maaltijden gekookt en wordt er weer met plezier gebakken. De kookvrijwilligers en zorgvrijwilligers die het fornuis al gebruikt hebben, zijn vol lof!