Zaterdag 12 november vond in Health center Hoenderdaal de jaarlijkse spinning marathon van hospice Heuvelrug plaats. De ruim 35 deelnemers hebben 1.100 euro bij elkaar gefietst. In totaal komt de opbrengst uit op een bedrag van 1.475 euro, met dank aan een aantal gulle gevers. Hiermee komt het streefbedrag voor de aanschaf van een nieuw fornuis voor het hospice weer een stap dichterbij.

Gildeslager Marlet, bakkerij Lakereld, sportspecialist Sunnycamp en vishandel van der Geest hebben ons ook dit jaar weer gesponsord. Er waren heerlijke rozijnenbollen, worsten en harinkjes voor de liefhebbers na afloop van de spinningles.  Alle deelnemers konden een handdoekje met hospice logo of een bidon uitkiezen met energy drank.

We hebben een hele leuke en sportieve middag gehad, de sfeer was erg goed. Er waren deelnemers die 3 lessen achter elkaar deden en zelfs nog meer in de benen hadden. Er waren deelnemers die voor het eerst aan spinning deden en enthousiast waren en er waren deelnemers die één keer per jaar meedoen. Ook waren er weer meerdere leden van DTC, trouwe deelnemers aan de jaarlijkse spinning marathon.

Dank aan alle deelnemers, instructeurs en donateurs. Zo fijn dat jullie er waren. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer op jullie rekenen!

Namens bestuur stichting Vrienden hospice Heuvelrug
Ans Pereboom